Marketing Freelancer

Als Marketing freelancer begeleid ik je als ondernemer met de concrete uitrol van het marketingplan. Ik zorg binnen je onderneming voor de verdere concrete implementatie en uitwerking. Ik versterk het huidige marketingplan van je onderneming of zorg voor nieuwe impulsen of inzichten die verder geïmplementeerd kunnen worden.

Bij een helder plan of strategie heb je ook tools nodig om deze uit te werken en uit te dragen. De strategie geeft aan waar je nog in moet investeren. Is het nu dat je een website moet opzetten of herwerken? Heb je nieuw promo-materiaal nodig? Staat de social-media van je bedrijf nog in de startblokken? Moet er gewerkt worden aan online-marketing of content creatie?

Samen bekijken we op welk marketingvlak ik je onderneming het best kan ondersteunen.

Marketing Strategie

Elke ondernemer, van kleine of grote bedrijven, kent het belang van een bedrijfsplan, een plan dat de koers uitstippelt voor het bedrijf. Een cruciaal onderdeel is de marketingstrategie of het marketingplan.

Social Media

Iedereen kan een eenvoudig social-media plan opstarten voor jouw onderneming als ze enkele zaken kennen van je bedrijf, je concurrenten en de doelstellingen.
Social Media Strategie in 10 Stappen

People Marketing

De vis stink altijd aan de kop, zei ik vroeger toen ik manager was. Dus ook in jouw bedrijf kan je concrete People Marketing acties uitwerken, alleen moet jij als bedrijfsleider hierin het voortouw nemen.  

Als freelancer help ik jouw onderneming

  • Met het opstellen van een marketingplan, met duidelijke prioriteiten.
  • Vorm geven aan een social-media plan en de roll-out ervan.
  • Herwerken van de website: content verbeteren (SEO).
  • Met de uitwerking en het uitdragen van een people marketing plan om de veerkracht binnen jouw onderneming te verhogen.

Wat kan je van mij verwachten?

  • Na een kennismaking bekijken we samen of er een match is.
  • Je houdt van out-of-the-box en pro-actief meedenken.
  • Je kan er tegen om eerlijke feedback te krijgen die jou helpt groeien. Er zijn genoeg anderen die je kunnen zeggen hoe geweldig je wel bent.
  • Creativiteit met een vleugje fun-factor.
  • Ik daag je uit om na te denken. Ik zet me in de plaats van de klant en stel de meest lastige vragen. Alleen op die manier ga jij verder nadenken en wordt de communicatie en wat je te bieden hebt sterker.

Tijd voor een tas koffie en een partijtje hersenpingpong?