I

k ben expert in het verbinden van zaken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Daarbij combineer ik vooral bestaande ideeën tot iets nieuws. Als ik met een probleemstelling of vraag word geconfronteerd, word ik een echte ideeënfontein. Ik denk oplossingsgericht en reik dan een groot aantal mogelijkheden aan. Concreet ben ik iemand met een hands-on aanpak.
Als meetrekker ben ik bijzonder overtuigend en kan ik op het juiste moment met mijn enthousiasme de mensen rond de tafel overtuigen om mee te wandelen op mijn pad. Als beelddenker kan ik hen als het ware een film projecteren van mijn ideeën en visie.

Mijn talenten

W

at kan je van mij verwachten?

  • Je houdt van out-of-the-box en pro-actief meedenken.
  • Je kan er tegen om eerlijke feedback te krijgen die jou helpt groeien. Er zijn genoeg anderen die je kunnen zeggen hoe geweldig je wel bent. Je bent geweldig, maar ik help jou om je grootsheid op een goede manier aan de buitenwereld te tonen.
  • Creativiteit met een vleugje fun-factor.
  • Ik daag je uit om na te denken. Ik zet me in de plaats van de klant en stel de meest lastige vragen. Alleen op die manier ga jij verder nadenken en wordt de communicatie over wie je bent en wat je te bieden hebt sterker.
  • Ik laat je ontdekken wat jouw unieke value proposition is.
  • Jij hebt de neiging om te spreken vanuit jouw vakjargon. Ik help het vakjargon te vertalen naar een taal die Jan met de pet begrijpt.

Waarmee kom je liever niet bij mij terecht?

J

e zoekt een manusje-van-alles die vooral uitvoerend werkt? Wist je dat er tal van administratieve talenten bestaan die maar al te graag de variatie zoeken in dit soort opdrachten.

Alles wordt tegenwoordig onder de noemer ‘marketing’ gestoken. Denk vooraf goed na over wat je precies verwacht: zoek je eerder een coördinator, een PR-dame of –heer, een eventplanner, een financieel assistent, een administratief talent, … geef het kind de juiste naam. Een opdracht die verstopt zit onder de noemer marketing, maar niet werkelijk marketing is, ga ik liever niet aan.

Weet je het zelf niet? Laat ons een gesprek aangaan en ik help je graag om het scherp te krijgen.

Liever een standaard CV?

Tijd voor een tas koffie en een partijtje hersenpingpong?